Aromas Skincare

Hier vind je binnenkort alle producten uit onze eigen product lijn.

Na ruim 7 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en continue zoektocht naar een goed merk. Besloot ik om mijn eigen productlijn te gaan ontwikkelen, zo is Aromas Skincare ontstaan!

Het doel van onze productlijn is hoge kwaliteit  huidverbeterende producten tegen eerlijke prijzen aanbieden. Daarnaast werken we met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten, waar mogelijk zelfs helemaal vegan. De geurstoffen die zijn gebruikt zijn ook plantaardig en daardoor allergeen vrij.

De komende maanden zal onze productlijn verder ontwikkeld worden en zullen wij steeds meer producten gaan toevoegen aan ons assortiment.

NIEUW

BALANCE CREAM

€ 28,90
NIEUW
NIEUW

BALANCE CREAM

€ 28,90

Deze 24-uurs crème van Aromas Skincare is uitermate geschikt voor een huid die uit balans is. De crème is niet vet, matteert de vette T-zone en hydrateert de droge gebieden effectief. Bevat tea tree, vitamine C en E en zinkoxide om de huidconditie te verbeteren. Bevat hyaluronzuur en plantenextracten om de huid te optimaliseren en hydrateren.

 

Geschikt voor een gecombineerde huid die uit balans is.

 

Gebruik: 2 Keer per dag aanbrengen op een gereinigde huid

 

Inhoud: 50ml (Ook verkrijgbaar in travelsize van 5ml)

NIEUW

DEEP CLEANSING GEL

€ 21,90
NIEUW
NIEUW

DEEP CLEANSING GEL

€ 21,90

Deze frisse wasgel geeft een diepe reiniging. Door toevoeging van de fruitzuren worden ook de dode huidcellen opgelost. Dit zorgt voor een stralende gladde huid zonder dofheid.

 

Ideaal voor een huid met hyperpigmentatie, maar ook voor een ​​doffe huid die een echte boost kan gebruiken.

Niet geschikt voor de gevoelige huid.

 

Gebruik: 2 Keer per dag. Meng een beetje wasgel met water en breng dit met masserende bewegingen aan op het gelaat en decolleté. Verwijder het product weer met water.

 

Inhoud: 200ml

NIEUW

ENZYMATIC PEELING

€ 21,90
NIEUW

ENZYMATIC PEELING

€ 21,90

De enzym splitsende ingrediënten in deze peeling verwijderen de dode huidcellen en zorgen zo voor een stralende en frisse uitstraling. Tevens wordt de cel vernieuwing in de huid gestimuleerd. Daarnaast kunnen de werkstoffen van crèmes en maskers na gebruik van deze peeling beter worden opgenomen.

 

Geschikt voor alle huidtypes.

 

Gebruik: 2 à 3 keer per week. Aanbrengen op een gereinigde huid, verwijderen met water na 5-12 minuten.

 

Inhoud: 70ml