Wasgeurtje

Wasgeurtje zorgt ervoor dat je was langer lekker ruikt.

Hoe gebruik je onze wasparfum?

Druppel de wasparfum in het kindvriendelijke dopje (5ml), en doe de vloeibare wasparfum in het laatje van de wasverzachter bij een volle wastrommel.

Sundance

€ 14,95

Sundance

€ 14,95

Onze Sundance wasgeur begint met een frisse zoete sinaasappeltoon, versterkt door het levendige, sprankelende en bloemige aroma van waterjasmijn met freesia.
Het hart onthult zachte fruitige toetsen van perzik en wilde aardbei. Het pad wordt gecombineerd door een lichte houtachtige basis, verrijkt met witte musk en amberettezaad.
Na het gebruiken van onze Sundance wasgeur en het openen van uw wasmachinedeur, zullen u en uw omgeving nog weken genieten van deze heerlijke toevoeging aan uw was.

100ml

Morning Vapor

€ 14,95

Morning Vapor

€ 14,95

Onze Morning Vapor geeft een verkwikkende geur vanaf het allereerste begin dankzij de frisse tonen van sinaasappel en neroli, die vervolgens samenkomen met het jasmijnakkoord. In het hart ontmoeten hints van geranium en een bloemige en fluwelen toets van roos elkaar.
De Morning Vapor formule geeft zichzelf nog eens een overheerlijke boost op basis ovan coumarine, cederhout, vanille en muskus.

100ml

Full Moon

€ 14,95

Full Moon

€ 14,95

Onze Full Moon geeft u en uw omgeving een wasgeur die bestaat uit een intense bloemengeur. Deze bloemengeur wordt benadrukt met een Angel Flower die samengaat met de tonen van Korenbloem, Japanse roos, Geranium en Freesia. De Full Moon wordt compleet gemaakt door de samenstelling van kaneel, vanille en witte musk.
Onze Full Moon wasgeur zal u heerlijk laten genieten en uw zintuigen prikkelen tot een goed humeur.

100ml

Flower Rain

€ 14,95

Flower Rain

€ 14,95

Onze Flower Rain geeft u sprankelende en frisse tonen van zoete sinaasappel die zich vermengen met de bedwelmende geur van talk die los komt tijdens de was. Een geur die u een lading van explosieve energie overbrengt. De frisheid van citrus ontmoet een zacht akkoord van iris, perzik en vanille. In de basis drukt de geur de diepe rijkdom van coumarine en sandelhout en witte musk uit.

100ml

Blossom Drip

€ 14,95

Blossom Drip

€ 14,95

Onze wasgeur Blossom Drip geeft een stralende geur die een boeket witte bloemen gepaard laat gaan met de zachte geur van Sibirische dennen. In het hart vermengen rozen zich met een intense aroma van anijs en seringen.
Om Blossom Drip tot een geheel te maken is er een lichte toets van transparant hout gecombineerd met witte musk toegevoegd.

100ml